شامی هلندی
مواد لازم
سیب زمینی 600 الی 800 گرم
پیاز 2 عدد (رنده ریز شود)
ژامبون 3 ورقه (نگینی خرد شود)
پنیر موتزارلا 150 گرم (رنده شده)
جعفری خرد شده 1/2 پ
تره خرد شده 1/2 پ
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل
پودر سوخاری
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را در آب جوش 20 دقیقه بپزد تا چنگال براحتی در آن فرو رود. بعد از اینکه خنک شد با رنده ریز یا غذاساز پوره کنید پیاز، ژامبون را اضافه و مخلوط کنید سپس سبزی ها و پنیر را اضافه کنید و در آخر نمک و فلفل و تخم مرغ را اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم
مخلوط آماده شده را به 12 الی 14 گلوله تقسیم کنید و کمی سطح آن را مسطح کرده در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید
پودر سوخاری( نان باگت را خشک کنید و خرد و ریز کنید با کمی نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر یا سبزی های معطر خشک شده مخلوط کنید(
+ نوشته شده در ساعت توسط گلابتون
|
هر وقت قوطی یا جعبه ی بی استفاده ای پیدا کردین اون رو دور نریزید