ترافل گیلاس (منبع : ماهنامه ساناز سانیا)
نشاسته ذرت (پودر شده) 1ق س
آرد 2ق س
شکر 1/2 پ
شیر (سرد) 2و 1/4 پ
تخم مرغ 1 عدد (زده و سفیده جدا)
وانیل شکری 1/4 ق چ
کره 1ق س
کمپوت گیلاس به مقدار لازم
جهت ترکیب: ژله یا کیک اسفنجی یا رولت مربایی
نشاسته ، آرد و شکر را در تابه ای بریزید ، شیر را کم کم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود و از روی حرارت بر دارید
زرده را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود
سفیده هم جداگانه بزنید تا فرم بگیرد(کاسه و همزن تمیز و عاری از چربی و خیسی-> انقدر بزنید که وقتی کاسه را برمیگردانید از ظرف نریزد)
سفیده و زرده را با هم مخلوط کنید و آرام آرام به مخلوط نشاسته اضافه کرده (مراقب باشید نبرد) و دوباره روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود
از روی حرارت برداشته ، وانیل و کره را بیافزایید. در آخر گیلاس ها را اضافه کنید در ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزیین کنید و در یخچال قرار داده تا بسته شود

هر وقت قوطی یا جعبه ی بی استفاده ای پیدا کردین اون رو دور نریزید