شیرینی اسکار (0/5 کیلو)

1 - فر را 15 دقیقه قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود

(برای فر های برقی و توستر 10 درجه کمتر)

(شعله زیر فر باید روشن باشد سینی شیرینی در طبقه وسط قرار بگیرد)

2- روغن جامد قنادی 2/3 پیمانه = 120 گرم به مدت 1 دقیقه با همزن هم بزنید

(* می تونید نصف روغن جامد قنادی و نصف کره حیوانی )

(* روغن باید سفت باشد اگر شل باشد شیرینی خراب می شود، جهت اندازه گیری می توان آن را رنده کرد)

3- پودر قند (یا پودر شکر الک شده) 1/3 پیمانه = 50 گرم را به روغن اضافه کرده و 2تا 3 دقیقه هم میزنیم

(با لیسک کنار های کاسه را تمیز کنید تا روغن هم نخورده نماند)

4- زرده 2 عدد همراه 1/4 وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر هم می زنیم

(* تخم مرغ را از قبل در دمای محیط قرار دهید )

(* تخم مرغ متوسط 60 گرم است و میزان بزرگ با کوچکتر بودن آن تاثیر مستقیم بر روی میزان آرد دارد)

(* مقدار کمی نمک حدود 1/8 باعث ترد شدن شیرینی می شود)

5- آرد 1 و 1/2 پیمانه ، یک بار الک شود ، به این صورت که ابتدا 1 پیمانه را ریخته و ورز می دهیم،  1/2 باقی مانده را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا زمانیکه خمیر به دست نچسبد

(* جهت ورز دادن چنگ نزنید با انگشتان ارام ورز دهید، چنگ زدن باعث به روغن افتادن شیرینی می شود)

(* می توانید برای اطمینان از اینکه ارد کافی است یک گلوله درست کنید و در فر بگذارید اگر شیرینی شکل خود را از دست نداد و پاش نشد آماده است)

6- سفیده را کمی هم میزنیم تا از لختگی در بیاید سپس خمیر را گوله می کنیم در سفیده می غلتانیم سپس در مغز خرد شده می غلتانیم و در سینی فر قرار میدهیم

(* سفیده مستقیم نباید روی سینی باشد در مغز کافی بغلتانید)

(* اگر شیرینی زیاد در سفیده بماند خشک می شود )

(* شیرینی که داخل آن روغن دارد نیاز به چرب کردن سینی فر یا کاغذ روغنی ندارد )

(* سینی شیرینی باید ارتفاع کوتاه باشد و از جنس لعابی نباشد سینی حلبی و آلومینیومی بهتر است )

7- مدت زمان 20 الی 25 دقیقه برای پخت کافی است و زیر شیرینی باید طلایی شود

برای نگه داری کافیست در ظرف در بسته لابلای شیرینی ها پاکت فریزر قرار داده و روی آنها سلفون یا فویل بپیچید و در جای خشک و خنک نگه دارید.

8- برای مقدار بیشتر کافیست مواد را 2 برابر کنید